dimecres, 20 de juny de 2018

La Crida pel Finançament contrària a retardar la modificació del sistema de finançament


L’anunci del president del govern espanyol Pedro Sánchez d’ajornar fins 2020 la reforma del sistema de finançament és inacceptable per la Crida pel Finançament. Per aquesta xarxa és una garrotada a les valencianes i valencians que necessiten la modificació de l’actual finançament per acabar amb anys i anys d’espoli i de manca d’inversions públiques per poder avançar en el seu autogovern, millorar la vida de les treballadores i treballadors i del conjunt de la societat i per encarar el seu futur com a poble.


La Crida pel Finançament censura aquesta actitud del nou president espanyol que és contrària als compromisos que el seu propi partit havia expressat en diverses ocasions, no només al País Valencià sinó també a l’àmbit estatal. Les millores que proposa negociar no resoldran un problema estructural, històric, que pateix el poble valencià que ha llastrat el seu desenvolupament, la vertebració territorial i la cohesió social.


Les valencianes i valencians, les treballadores i treballadors, no podem esperar a la propera legislatura per seure’s a negociar un nou sistema de finançament, és una tasca urgent i necessària per la qual cosa crida al president espanyol a modificar la seues intencions i, en cas contrari, a organitzar una mobilització massiva, plural i unitària per aconseguir obrir la negociació immediatament per disposar dels nostres propis recursos, condonar el deute històric, augmentar les inversions per damunt de la mitjana estatal, i avançar envers una sobirania econòmica i fiscal per tindre les claus de la caixa.


València, 20 de juny 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.