divendres, 1 de juny del 2018

La Crida pel Finançament insta a negociar un nou sistema de finançament



La Crida pel Finançament considera prioritari la negociació d'un nou sistema de finançament valencià que possibilite que les valencianes i valencianes disposen de les claus de la caixa i puguen dissenyar i aplicar les seues polítiques sense les actuals tuteles del govern espanyol.

El resultat de la moció de censura al govern de Mariano Rajoy, amb l'elecció de Pedro Sánchez, és un bon moment per obrir nou escenari respecte del finançament valencià que acabe amb l'espoli fiscal i la manca d'inversions que ha patit el poble valencià al llarg dels anys. Per això, insta les institucions valencianes i espanyoles a obrir un procés de negociació per superar l'actual situació que afecta negativament les treballadores i treballadors, els serveis públics, les prestacions socials, les infraestructures o les inversions i, fins i tot, la capacitat d'autogovern i el nostre futur com a poble.

Finalment, la Crida pel Finançament opina que, per facilitar i assegurar aquesta negociació, caldrà mantenir la mobilització de la societat valenciana fins a aconseguir les inversions i el finançament valencià que necessita el nostre país i la seua gent.

Crida pel Finançament Valencià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.