dimarts, 15 de maig del 2018

La Crida pel Finançament mobilitza contra uns pressupostos antisocials i antivalencians

La Crida pel Finançament convoca una concentració per al dimarts 22 de maig, a les 19 hores, a la Delegació del Govern de València, per exigir més inversions i millor finançament i per rebutjar els Pressupostos Generals de l'Estat per 2018 que tornen a discriminar les valencianes i valencians. Mentre la mitjana de les inversions per habitant és de 217 euros, al País Valencià serà de 150 euros. Aquest fet, que no és una novetat, junt l'infrafinançament històric –que ens ha obligat a contraure un deute de més de 45.000 milions--, condiciona greument l'autogovern, la capacitat per dissenyar polítiques pròpies, el nostre futur com a poble i les condicions de vida de les valencianes i valencians, especialment de les treballadores i treballadors i els sectors socials més desfavorits.


La tramitació dels Pressupostos Generals de l'Estat per 2018 es farà en les pròximes setmanes, en concret a partir del 21 de maig, per la qual cosa des de la Crida pel Finançament es considera que ara és el moment de la mobilització social per denunciar la nostra discriminació i expressar el descontentament de la societat valenciana davant d'aquesta nova agressió. 

Finalment, la Crida pel Finançament s'afirma que cal una resposta organitzada, en tot el territori valencià i sostinguda en el temps, del conjunt de la societat valenciana per aconseguir acabar amb l'espoli fiscal i les discriminacions pressupostàries i d'inversions i avançar envers una hisenda pròpia. 

València, 11 de maig de 2018

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.